Autonasentaja nostimella nostetun henkilöauton alla

Autoala

Tarjoamme monipuolista ajoneuvotekniikan jatko- ja täydennyskoulutusta henkilöautoasentajille, -mekaanikoille ja työjohdolle. Raskaskalustoasennuksessa olemme Suomen johtavia kouluttajia tutkinnoissa ja täydennyskoulutuksessa.

Musta henkilölöauto autokorjaamolla

Autojen tekniikka kehittyy koko ajan ja osaamisen on pysyttävä mukana. Meillä voit täydentää henkilöautoalan osaamistasi ammatti- tai erikoisammattitutkinto-opinnoilla, joustavasti työn ohessa - oppisopimuksella. Raskaskalustoasennuksessa on tarjolla kaikki tutkintotasot perustutkinnosta erikoisammattitutkintoon.

Järjestämme myös monenlaista lisä- ja täydennyskoulutusta mm. autojen ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmistä, jarrujärjestelmistä sekä huoltotekniikasta. Ajoneuvotekniikan lyhytkoulutukset on suunnattu auto- ja raskaskalustoalalla työskenteleville, jotka haluavat vahvistaa alan erityisosaamistaan. Koulutusten pääpaino on sähköisten järjestelmien vianhaussa.

Monipuolinen koulutustarjonta ja alan laajin yhteistyöverkosto takaavat kunnon edellytykset ammattitaidon kehittämiseen. Koulutuksia järjestetään joustavasti myös yrityksille: sisältöjä voidaan räätälöidä ja koota yrityksen tarpeisiin sopivia koulutuspaketteja. 

Autoalan koulutukset

Halmela Ari
koulutuspäällikkö
Puh. +358 44 7906 250
ari.halmela@takk.fi

Lähetä viesti
Pisto Teemu
kouluttaja/koulutussuunnittelija
Puh. +358 44 7906 243
teemu.pisto@takk.fi

Lähetä viesti