Ajoneuvojen ilmastointilaitteet -pätevyyskoulutuksessa perehdyt kylmäainepiirin perus-, ohjaus- ja valvontajärjestelmiin sekä lämpötilan säätöjärjestelmiin. Saat perusosaamisen ilmastointijärjestelmien tarkastamiseen ja huoltamiseen sekä vianetsintään.

Ajoneuvoilmastoinnin pätevöitymiskoulutukseen kuuluu käytännön harjoituksia ja koe, jonka läpäistyäsi voit hakea Turvallisuus- ja kemikaalivirastolta (Tukes) lain velvoittamaa ajoneuvoilmastointipätevyyttä (laki 681/2008 ja VnA 452/2009 sekä EY-asetus 842/2006 ja direktiivin 2006/40/EY).

Turvatekniikan keskus on valtuuttanut Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen järjestämään ajoneuvojen ilmastointihuoltokoulutusta. Koulutuksesta saatu todistusjäljennös tulee liittää Tukesilta haettavaan kylmäalan pätevyystodistushakemukseen.

Kenelle ajoneuvojen ilmastointilaitteet -pätevyys?

Ajoneuvojen ilmastointilaitteet -pätevyys vaaditaan ajoneuvojen ilmastointilaitteita huoltavilta asentajilta ja yritysten vastuuhenkilöiltä. Koulutus voidaan järjestää myös yritysryhmille. Kysy lisää!

Koulutuksen sisältö

  • Lainsäädäntö, yleisimmät kylmäaineet ja ympäristösuojelumääräykset
  • Ajoneuvoilmastoinnin rakenne ja toiminta
  • Kylmäainepiirin toiminta, rakenne ja vianetsintä
  • Käytännön harjoituksia ilmastointihuoltolaitteella
  • Koe.

Nimi Ala Tyyppi Ajankohta
Ajoneuvoalan ilmastointipätevyyskoulutus Autoala 25.09.2019

Pätevyysasetus koskee kaikkia ilmastointihuoltoa tekeviä ja vastuuhenkilöä.
Turvatekniikan keskus on valtuuttanut Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen järjestämään ajoneuvojen ilmastointihuoltokoulutusta. Koulutuksesta saatu todistusjäljennös tulee liittää Tukesilta haettavaan kylmäalan pätevyystodistushakemukseen.

Tavoite

Suorittaa ajoneuvojen ilmastointilaitteet - pätevyyskokeen. Kokeen suorittaneet voivat hakea Tukesilta pätevyyden.

Kesto

1 päivä

Paikka

Nirvan kampus, Kurssikeskuksenkatu 11, 33820 Tampere

Hinta

248 euroa (hintaan sisältyy alv 24%).
Hinta sisältää ateriapaketin (aamukahvi+sämpylä ja linjastolounas). Laskutus koulutuksen jälkeen.

Mikäli yritys maksaa koulutuksenne toivomme, että jätätte hakemukselle yrityksen Y-tunnuksen sekä verkkolaskuosoitetiedot, jos ne ovat käytössä.

Koulutus on mahdollista järjestää myös asiakkaan tiloissa. Koulutuksen hinta ja ajankohta sovitaan erikseen kouluttaja Juha Vainion kanssa p. 044 790 6239.

Hakeutuminen
Hakuaika: 22.08.2019—23.09.2019

 

Hakeutuminen sähköisesti.

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot; tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat oppilaitoksen opiskelijahallintojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä.

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa.

 


Hakulomakkeeseen
Lisätiedot

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kouluttaja Juha Vainio, p. 044 7906 239
Koulutussuunnittelija Teemu Pisto, p. 044 7906 243
Sihteeri Susanna Palomäki, p. 044 7906 222

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuspäivänä, veloitamme koko hinnan.
Mikäli koulutus peruuntuu tai keskeytyy oppilaitoksesta aiheutuvasta syystä, palautetaan kaikki maksut täysimääräisinä. Oppilaitos ei vastaa peruutuksista mahdollisesti aiheutuvista muista osallistujan lisäkuluista. Koulutuksen peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä.