Teleskooppipatukkakoulutuksessa perehdytään teleskooppipatukkaan vartijan voimankäyttövälineenä. Teleskooppipatukkakurssin käynyt vartija saa kantaa teleskooppipatukkaa ja hän hallitsee patukan oikean käytön uhkaavissa tilanteissa.

Teleskooppipatukkakoulutus on Sisäasiainministeriön asetuksen 1121/2010 edellyttämä koulutus teleskooppipatukan osalta.

Teleskooppipatukkakoulutuksen kohderyhmä

Teleskooppipatukkakurssi on tarkoitettu pääasiassa Väliaikaisen vartijan koulutuksen 40 h tai Vartijan koulutuksen 80 h suorittaneille. Kurssille osallistujan on esitettävä todistus vartijan voimankäytön yleisen osan suorittamisesta.

Teleskooppipatukan teoriaa ja käytännön harjoituksia

Teleskooppipatukkakurssilla tutustutaan teleskooppipatukan teoriaan ja opiskellaan käytännön harjoituksilla patukan esille ottaminen, avaaminen ja sulkeminen, lyöminen ja torjuminen sekä etäisyystekniikka.

 

Nimi Ala Tyyppi Ajankohta
Teleskooppipatukkakoulutus Turvallisuus 21.08.2019

Ajankohta
21.08.2019 08:30 - 16:00

Paikka

Nirvan kampus, Kurssikeskuksenkatu 11, 33820 Tampere

Hinta Osallistumismaksu: 120 €

Hintaan sisältyy alv 24 %. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä.

Hakeutuminen
Hakuaika: 24.05.2019—14.08.2019

 

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot; tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat oppilaitoksen opiskelijahallintojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä.

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa.

 


Hakulomakkeeseen
Lisätiedot

Koulutussuunnittelija Jukka Mertaniemi, puh. 044 790 6302
Sihteeri Maiju Aro, puh. 044 790 6348
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuspäivänä, veloitamme koko hinnan.
Mikäli koulutus peruuntuu tai keskeytyy oppilaitoksesta aiheutuvasta syystä, palautetaan kaikki maksut täysimääräisinä. Oppilaitos ei vastaa peruutuksista mahdollisesti aiheutuvista muista osallistujan lisäkuluista. Koulutuksen peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä.