Liikenneyhteydet ja pysäköinti

TAKKiin pääset Tampereen seudun joukkoliikenteen kyydissä. Aikataulut löydät osoitteesta www.joukkoliikenne.tampere.fi. Tarkemmat suunnistusohjeet toimipisteisiimme saat yhteystietosivultamme.

Tampereen valtatien kampus

Tampereen valtatie 15, karttalinkki.

Suosittelemme saapumista julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Pysäköintipaikkoja piha-alueella on rajoitetusti. Lähimmät pysäkit ovat Tietotalo (0601) ja Tampereen valtatie (0524). Linjat ja aikataulut löydät Tampereen joukkoliikenteen sivuilta.

Linja-autoasemalta pääsee Tampereen valtatielle kävellen 6 minuutissa ja rautatieasemalta 12 minuutissa.

Pysäköinti-alueellamme on käytössä eParking-järjestelmä, ja alue kuuluu yleisen pysäköinninvalvonnan piiriin. Opiskelijat saavat lisätietoa pysäköinnistä koulutuksen alussa. Vieraspysäköintiin piha-alueella on varattuna 15 paikkaa. Varaudu ilmoittamaan saapuessasi autosi rekisterinumero infoon (1. krs). Lähiympäristössä on käytettävissä myös useita pysäköintitaloja. Lisää eParking-ohjeista.

Kansi ja areena -rakennusprojekti aiheuttaa Tampereen valtatie 15:n liikenne- ja pysäköintijärjestelyissä muutoksia. Niistä tiedotetaan sivulla https://www.srv.fi/tyomaa/kansi-ja-areena/liikkuminen

Nirvan kampus

Kurssikeskuksenkatu 11, karttalinkki.

Bussikyyti linjalla 33 tuo portille asti. Lähin pysäkki TAKK (3163) (3158).

Pikavuoro 33Y ajaa aamu- ja iltapäivisin. Lähin pysäkki TAKK (3163) (3158)

Linjalla 5 bussit ajavat useammin ja niillä pääsee noin 500 metrin päähän. Lähin pysäkki Tuotekatu (3649).

Omalla autolla liikkujille on kaksi isoa hiekkaparkkipaikkaa Kurssikeskuksenkadun varrella. Hiekkaparkkiin ei tarvitse pysäköintilupaa. Vieraille on varattuna pysäköintitilaa myös piha-alueella. Piha-alueella pysäköinti edellyttää infosta saatavaa vierailijalupaa.