Tuotekehityksen ja palvelukehityksen koulutukset

Tuote- ja palvelukehitys

Ympäristö ja asiakkaat muuttuvat jatkuvasti. Uudistuakseen myös organisaation on kehitettävä tuotteitaan, palvelujaan ja prosessejaan. Tuotekehitystyön asiantuntija kehittää ja uudistaa oman ammattialansa tuotteita, palveluja ja toimintamalleja.

Tuotekehitys ja palvelukehitys koulutus

Tule kartuttamaan tuotekehittäjän ja palvelukehittäjän taitojasi!

Tuotteita, palveluita, prosesseja ja toimintamalleja kehitetään kaikilla aloilla. Olipa ala mikä tahansa, tuotekehittäjien ja palvelukehittäjien tarvitsemat pohjatiedot ja -taidot ovat aina samat.

Voit kehittää valmennuksissamme nykyistä palvelua tai luoda kokonaan uutta. Koulutuksessa tutustutaan mm. palvelumuotoiluun, ketteriin kehittämisen menetelmiin, tuotteistamiseen ja brändin rakentamiseen.

Tuotekehittäjän valmennusohjelmassa otat haltuun kehitysprojektin alusta loppuun. Pääset myös perehtymään innovaatioiden, palveluiden ja tuotteiden kaupallistamiseen.

Tuotekehityskoulutuksen aikana voit kehittää omaa tuoteideaasi ja punnita oman yrityksen perustamista. Yhtä hyvä lähtökohta koulutukselle on yrityksen tuotteen tai palvelun kehittäminen. Kohteena voi olla melkein mikä vain: ohjelmistotuote, mekaaninen laite, kauneudenhoitoyrityksen asiakaspalveluprosessi… Mitä sinä haluaisit kehittää? 

Kysy lisää tuote- ja palvelukehityksen opiskelumahdollisuuksista ja koulutuksista!

Pohjansaari-Kirmo Tuija
kouluttaja/koulutussuunnittelija
Puh. Puh. +358447906434
tuija.pohjansaari-kirmo@takk.fi

Lähetä viesti
Tilaa uutiskirje!

Valitse kiinnostavat aiheet ja tilaa!