Erityisruokavaliot - Moodle verkkokurssi
Tavoite
- opit ymmärtämään ja tulkitsemaan erilaisten tuotteiden ainesosaluetteloita.
- tutustut kasvisruokavalioaterioihin ja erilaisiin koti- ja ammattikeittiöiden käyttämiin kasvisproteiinituotteisiin.
- saat käytännön vinkkejä monipuoliseen ruoanvalmistukseen ja ruokien maustamiseen.
Kohderyhmä
Verkkokurssi on tarkoitettu ravintola-alalla oleville henkilöille jotka tarvitsevat kertausta erityisruokavalioista sekä alalle tuleville henkilöille perustietouden hankkimiseksi.
Toteutus
- Verkkokurssi suoritetaan Moodle verkko-opiskelu ja -opetusympäristössä
- Kurssi suoritetaan itsenäisesti oman aikataulun mukaan
- Suoritettuasi kurssiin liittyvät tehtävät lähetämme sinulle osallistumistodistuksen
Sisältö
Kurssi antaa sinulle yleistä tietoa erityisruokavalioista, tietoa erilaisista ruoka-aineallergioista ja -intoleransseista sekä tämän päivän tyypillisimmistä ruoka-aineisiin liittyvistä rajoitteista.
Kurssilla saat lisäksi:
- tietoa trendiruokavalioista
- tutustua pakkausmerkintöihin
- tutustua kasvis- ja vegaaniruokavalioihin
- vinkkejä miten muuttaa perusruokavaliota kasvisruokavalioksi
- tietoa ammattikeittiöissä erityisiä haasteita aiheuttavista ruoka-aineista
Ajankohta
1.9.2023—31.12.2024
Hinta
Osallistumismaksu 85 €Sisältää voimassa olevan arvonlisäveron.
Yksityisasiakas: maksa testi verkossa ilmoittautumisen yhteydessä.
Yritysasiakas: Yritysasiakkaille lähetämme laskun ennen verkkokurssin avaamista.
Hakeutuminen
Hakuaika: 1.9.2023—31.12.2024Ilmoittaudu ja täytä hakulomake. Ilmoittauduttuasi ja maksettuasi kurssin sinulle lähetetään kurssiavain, jolla voit osallistua kurssille kuukauden ajan.
Ilmoittautumisen jälkeen OTA YHTEYS sihteeriin Helena Nikkilä, helena.nikkila@takk.fi (puh. 0447906405) saadaksesi kurssiavaimen.
It seems that You are from outside EU. Non EU-students are eligible to apply for tailor-made vocational programs. The non-EU programs are always done in collaboration with a local partner. Read more.
-
Joustava aloitus Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto, Baarimestari / Tarjoilija (oppisopimus) -
Joustava aloitus Ruokapalvelujen ammattitutkinto, kokki (oppisopimus) -
Joustava aloitus Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto -
1.9.2023 Erityisruokavaliot - Moodle verkkokurssi -
3.12.2024 Hygiene passport training and test, in english