Tavoite

  • opit ymmärtämään ja tulkitsemaan erilaisten tuotteiden ainesosaluetteloita.
  • tutustut kasvisruokavalioaterioihin ja erilaisiin koti- ja ammattikeittiöiden käyttämiin kasvisproteiinituotteisiin.
  • saat käytännön vinkkejä monipuoliseen ruoanvalmistukseen ja ruokien maustamiseen.

Kohderyhmä

Verkkokurssi on tarkoitettu ravintola-alalla oleville henkilöille jotka tarvitsevat kertausta erityisruokavalioista sekä alalle tuleville henkilöille perustietouden hankkimiseksi.

Toteutus

  • Verkkokurssi suoritetaan Moodle verkko-opiskelu ja -opetusympäristössä
  • Kurssi suoritetaan itsenäisesti oman aikataulun mukaan
  • Suoritettuasi kurssiin liittyvät tehtävät lähetämme sinulle osallistumistodistuksen

Sisältö

Kurssi antaa sinulle yleistä tietoa erityisruokavalioista, tietoa erilaisista ruoka-aineallergioista ja -intoleransseista sekä tämän päivän tyypillisimmistä ruoka-aineisiin liittyvistä rajoitteista.

Kurssilla saat lisäksi:

  • tietoa trendiruokavalioista
  • tutustua pakkausmerkintöihin
  • tutustua kasvis- ja vegaaniruokavalioihin
  • vinkkejä miten muuttaa perusruokavaliota kasvisruokavalioksi
  • tietoa ammattikeittiöissä erityisiä haasteita aiheuttavista ruoka-aineista

Ajankohta

1.9.2023—31.12.2024

Hinta

Osallistumismaksu 85 €

Sisältää voimassa olevan arvonlisäveron.

Yksityisasiakas: maksa testi verkossa ilmoittautumisen yhteydessä.

Yritysasiakas: Yritysasiakkaille lähetämme laskun ennen verkkokurssin avaamista.

Hakeutuminen

Hakuaika: 1.9.2023—31.12.2024

Ilmoittaudu ja täytä hakulomake. Ilmoittauduttuasi ja maksettuasi kurssin sinulle lähetetään kurssiavain, jolla voit osallistua kurssille kuukauden ajan. 

Ilmoittautumisen jälkeen OTA YHTEYS sihteeriin Helena Nikkilä, helena.nikkila@takk.fi (puh. 0447906405) saadaksesi kurssiavaimen.

It seems that You are from outside EU. Non EU-students are eligible to apply for tailor-made vocational programs. The non-EU programs are always done in collaboration with a local partner. Read more.