Uutiset

Pirkanmaan Osuuskaupan kesätyökiertue ajetaan TAKKin bussilla

Uutiset
Pirkanmaan Osuuskauppa toteuttaa kesätyökiertueensa tänä vuonna yhteistyössä TAKKin kanssa. Kesäduunibussi kaartaa kiertueella 13 kaupan pihaan eri puolille Pirkanmaata. Kiertue käynnistyi 18.2.2020 Etelä-Pirkanmaalta ja jatkuu 3.-5.3. Bussista löytyy myös tietoa TAKKin koulutusmahdollisuuksista.

Osuuskauppa kokeilee bussikiertuetta nyt ensimmäistä kertaa. Kesätyöhaku on normaaliin tapaan netissä, mutta haastattelut toteutetaan paikkakuntakohtaisesti TAKKin bussissa. Hakemuksen lähettäneet on kutsuttu haastatteluun, mutta paikalle ja haastatteluun voi tulla, vaikka ei olisikaan täyttänyt nettihakemusta.

Kesäduunibussi palvelee päätyönään linja-autonkuljettajaksi opiskelevien kouluttamisessa. Bussia on mahdollista tilata yrityskäyttöön. Sieltä löytyy useita työpisteitä (pöytä ja tuoli) sekä takaosasta 10-hengen auditorio, jossa on käytettävissä tykki ja näyttö. Bussissa on langaton nettiyhteys.

Kesäduunibussin kiertueaikataulu maaliskuussa:

tiistai 3.3.
Sale Eräjärvi klo 9.00
S-market Orivesi klo 10.30
Sale Länkipohja klo 13.30
Sale Korkeakoski klo 15.00

keskiviikko 4.3.
S-market Mänttä klo 9.00
S-market Virrat klo 12.00
S-market Ruovesi klo 14.30

torstai 5.3.
S-market Parkano klo 10.00
Sale Karvia klo 13.00
S-market Hämeenkyrö klo 15.30 - Lisätty uusi pysäkki!

Ajat ovat arvioituja aikoja. Kiertueen etenemistä tunti tunnilta kannattaa seurata Instagramissa: @Pirkanmaanosuuskauppa.

Lisätietoa kesätyöhausta Pirkanmaan Osuuskaupan nettisivuilla

TAKKin bussi kesätyökoertueella.

Pirkanmaan Osuuskaupan kesätyökiertue TAKKin bussilla.