Uutiset

Koulutusten aloitukset poikkeusaikana

Uutiset
Oletko hakenut tai mietit hakemista keväällä alkavaan koulutukseen? Poikkeusaikanakin koulutukset pyritään mahdollisuuksien mukaan käynnistämään suunnitellusti. Tilanteen voi varmistaa koulutuksen tiedoissa nettisivuillamme mainitulta yhteyshenkilöltä. Kouluttajat ja muu henkilöstö ovat töissä ja tavoitettavissa.

Lähiviikkoina alkavissa koulutuksissa opetus käynnistyy pääosin etäopetuksena. Lähiopetus alkaa, kun viranomaisohjeet sen taas sallivat. Hakijoita ja opiskelijoita infotaan siitä, minkälaisin järjestelyin kyseisen koulutuksen aloitus tehdään, siirretäänkö koulutus tai joudutaanko se perumaan.

Joitakin testejä ja tai korttikoulutuksia on pystytty siirtämään etä- tai verkko-opetukseen, mm. kuljetusalan ammattipätevyyskoulutuksia suoritetaan verkko-opintoina.

Seuraamme tiiviisti viranomaisohjeita ja toimimme niiden mukaisesti. Tilanne voi näin ollen muuttua hyvinkin nopeasti. Muutoksista tiedotetaan nettisivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja opiskelijaintrassa. Seuraa tiedotustamme.