Uutiset

Tiedote koronavirustilanteesta TAKKin opiskelijoille

Uutiset
TAKKin henkilöstön, opiskelijoiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaniemme turvallisuuden takaamiseksi tiukennamme ohjeistusta. TAKKin varotoimenpiteiden tavoitteena on estää koronaviruksen aiheuttaman taudin leviäminen.

Noudatamme valtioneuvoston suosituksia ja Suomen viranomaisten ohjeistusta. WHO on määritellyt tautitilanteen pandemiaksi. Erityisiä epidemia-alueita ei enää määritellä.

Ohjeistusta TAKKin opiskelijoille

  1. Jos ilmenee hengitystieinfektio-oireita, jää kotiin. Oireisena ei saa tulla TAKKiin eikä mennä työssäoppimispaikoille.
  2. Turhaan ei saa kuormittaa terveydenhuollon vastaanottoja: Käytetään ensijaisesti neuvontapuhelimia ja noudatetaan terveydenhuollon ohjeita. Neuvontapuhelin: Taysin koronaviruksen neuvontanumero 03 311 65333, joka palvelee ympäri vuorokauden kaikkina päivinä.
  3. Älä piilottele oireita, ota rohkeasti yhteyttä kouluttajaan. Opiskelijalla on velvollisuus ottaa yhteys TAKKin kouluttajaan, jos sairastuu.
  4. Ota yhteys kouluttajaan myös sellaisessa tapauksessa, että olet palaamassa ulkomaan matkan jälkeen opiskelemaan. Opiskelija voidaan velvoittaa jäämään pois koulusta ja työpaikalta.
  5. Edelleen on keskeistä huolehtia hygieniasta. Kädet pitää pestä huolellisesti saippualla ja vedellä sekä kuivata hyvin.
  6. TAKKin johto- ja kriisiryhmä seuraavat tilannetta aktiivisesti ja ohjeistusta voi tulla lisää lähiaikoina. Seuraa TAKKin tiedotusta aiheesta opiskelijaintrassa, nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Lue TAKKin opiskelijatiedote koronavirusvarautumisesta kokonaisuudessaan.

Lue tiedote selkokielellä.