Tavoite

Koulutus on puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan osatutkintoon valmistavaa koulutusta. Tavoitteena on, että opiskelija koulutuksen suoritettuaan selviytyy itsenäisesti ammattialan perustyötehtävistä ja ohjattuna keskeisistä ammattitöistä sekä työllistyy alalle.

Kohderyhmä

ISS Palvelut hakee kehittymisestä motivoituvia huipputyyppejä vahvistamaan siivouspalveluitamme. Huolehdimme työntekijöidemme perehdytyksestä, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Kannustamme ja tuemme työntekijöitämme jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen.

Sisältö

Osaajaksi puhdistuspalvelualalle 1-4 kuukaudessa yritykseen työllistyen
Koulutuksessa teet työtä työpaikkaohjaajan ohjauksessa kohti itsenäistä työskentelyä. Työnantajat solmivat hyvin suoritetun koulutuksen päätteeksi työntekijöiden kanssa oppisopimuksen. Tuleva työpaikkasi voi olla toimisto-, hotelli-, tehdas-, terveydenhuollon pisteet, koulu- tai päiväkotikohteet, palvelutalot, rakennus tai muu erityissiivouskohde.

Ajankohta

Nonstop-koulutusta

Paikka

Kurssikeskuksenkatu 11, 33100 Tampere

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Mikäli opiskelijan tarvitsee suorittaa jokin ammattipätevyyskortti, esim. työturvallisuuskortti tai hygieniapassi, niin opiskelija maksaa itse korttimaksun (10 €/kpl).

Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta. 
Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät osoitteesta: 
http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/ammatinvalinta_koulutus/tyovoimakoulutus/haku_ja_valinta/.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi
Koulutusneuvonnan löydät myös Facebookista osoitteella: www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Hakeutuminen
Hakuaika: 01.09.2020—29.11.2020

 

Koulutustunnus 691696, hakemukselle pääset https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/691696?searchPhrase=691696&announced=0&sort=1

Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.. Merkitse hakemuksen perusteluihin selkeästi se työnantaja, josta olet kiinnostunut. Opiskelijavalinta tehdään hakemuksessa annettujen tietojen pohjalta, joten täytäthän hakemuksen huolellisesti ja anna tietoja kattavasti. Erityisesti omat perustelut koulutukseen hakeutumiselle ovat tärkeitä. Jos olet hakenut samaan aikaan myös muihin työvoimakoulutuksiin, merkitse koulutukset tärkeysjärjestykseen.

Haku päättyy: 29.11.2020

Paperivalinta: 30.11.2020

Haastattelut järjestetään: 9.12.2020

Koulutus alkaa: 14.12.2020


Seuraa hakemuksesti tilannetta Oma asiointi palvelussa, osoitteessa www.te-palvelut.fi.

 

 

Lisätiedot

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

 Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutuspäällikkö Eija Järvilahti, puh. 044 790 6305, eija.jarvilahti@takk.fi.
- Pirkanmaan TE-toimisto, asiantuntija Janne Virtala, janne.virtala@te-toimisto.fi