Lassila ja Tikanoja hakee vahvistusta puhdistuspalveluiden osaajajoukkoonsa osatutkintokoulutuksen kautta. Tutustu tarkempiin hakuohjeisiin tämän koulutushakuilmoituksen kautta.

Koulutus järjestetään puhdistus- ja kiinteistöpalvelualan ammatin työtehtäviin suuntautuen. Koulutus kestää 1- 4 kk aiempaan osaamiseen pohjautuen. Koulutuksen aikana suoritetaan yksi tutkinnon osa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perus- tai ammattitutkinnosta. Koulutuksen ensisijainen tavoite on työllistyminen ja uuden urapolun luominen mielenkiintoisissa työympäristöissä.


Tavoite

Koulutus on Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan osatutkintoon valmistavaa koulutusta. Vaihtoehtoisesti koulutus voi myös olla työllistymiseen johtavaa yksilöllistä ”täsmäkoulutusta” ilman tutkintotavoitetta, tietyn työnantajan tai työnhakijan tarpeiden mukaan.
Tavoitteena on, että opiskelija koulutuksen suoritettuaan selviytyy itsenäisesti ammattialan perustyötehtävistä ja ohjattuna keskeisistä ammattitöistä sekä työllistyy alalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-palveluiden asiakkaille, yli 20-vuotiaille henkilöille joilla on koulutustarve. Valittavan henkilön tulee olla perusterve, valmius vähintään kaksivuorotyöhön sekä omata perus suomenkielentaito (avustavana kielenä englanti).

Sisältö

Osaajaksi puhdistuspalvelualalle 1-4 kk yritykseen työllistyen
Teet työtä työpaikkaohjaajan ohjauksessa kohti itsenäistä työskentelyä. Työnantajat solmivat hyvin suoritetun koulutuksen päätteeksi työntekijöiden kanssa oppisopimuksen. Tuleva työpaikkasi voi olla toimisto-, hotelli-, tehdas-, terveydenhuollon pisteet, koulu- tai päiväkotikohteet, palvelutalot, rakennus tai muu erityissiivouskohde.

Yhteistyökumppaniyritykset:

Lassila ja Tikanoja hakee vahvistusta puhdistuspalveluiden osaajajoukkoonsa osatutkintokoulutuksen kautta. Tutustu tarkempiin hakuohjeisiin tämän koulutushakuilmoituksen kautta. Katso myös oppilaitoksen esitteeseen koulutuksesta osoitteessa: linkki päivittyy myöhemmin.

 

Ajankohta

Nonstop-koulutusta

Kesto

Koulutus kestää 1- 4 kk aiempaan osaamiseen pohjautuen.

Paikka

TAKK Nirvan kampus, Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere.

 

Hinta

Koulutus on opiskelijoille maksutonta työvoimakoulutusta. Vain ammattipätevyyskorttien korttimaksu (10 € / kortti) jää opiskelijan itsensä maksettavaksi. 

Hakeutuminen
Hakuaika: 01.09.2020—29.11.2020

Koulutukseen hakeudutaan www.te-palvelut.fi sivujen kautta omilla pankkitunnuksilla. Koulutuksen numero on 691696, hakemukselle pääset tästä

Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. 

Merkitse hakemuksen perusteluihin selkeästi se työnantaja josta olet kiinnostunut.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi

Valinta-aikataulu:

  • Haku päättyy: 29.112020
  • Paperivalinta: 30.11.2020
  • Haastattelut järjestetään 9.12.2020
  • Koulutus alkaa 14.12.2020
  • Kesto: HOKS - 4 kk
Lisätiedot

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutuspäällikkö Eija Järvilahti, puh. 044 790 6305, eija.jarvilahti@takk.fi
- Pirkanmaan TE-toimisto, asiantuntija Janne Virtala, janne.virtala@te-toimisto.fi

Lisätietoja koulutuksesta:
Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.
Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta.
Lisätietoa etuuksista saat osoitteesta http://www.te-palvelut.fi/te/fi/erikoissivut/palvelut_ja_kulukorvaus/index.html ,
www.facebook.com/koulutusneuvonta , Työlinjan koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai
sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi