Tarjoamme kuljetusalan ammattipätevyyskoulutuksia myös verkko-opetuksena. Verkko-opetuksena hyväksytysti suoritettu koulutus antaa samat ammattipätevyysmerkinnät kuin lähiopetuksena suoritettu koulutus. Voit suorittaa koulutuksen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Toteutus

Verkko-opiskeluna ammattipätevyyskoulutuspäivän voi suorittaa yhdessä päivässä tai halutessaan jakaa suorituksen kahdelle peräkkäiselle päivälle. Koulutukseen osallistutaan tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla, jossa on nettiyhteys. Lisäksi tarvitaan mobiililaite ja Whatsapp-sovellus yhteydenpitoon valvomon kanssa. Kouluttaja on koko ajan paikalla valvomossa. Verkko-opetukseen tunnistaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Verkko-opetuksena valittavissa olevat koulutusaiheet

  • Ennakoiva ajo
  • Turvallinen työympäristö
  • Logistiikkaturvallisuus
  • Inhimillisten tekijöiden vaikutukset ja toiminta hätätilanteissa
  • Scania polttoainetalous, maantieliikenne
  • Scania tekniikkakoulutus kuljettajille

Hyväksytystä koulutusaiheesta menee rekisterimerkintä sähköisesti Traficomin järjestelmään.

Ajankohta

Nonstop-koulutusta

Hinta

99,20 euroa (sis alv 24%), lisäksi ammattipätevyyden rekisteröinti 10 euroa (arvonlisäveroton maksu). Hinta yhteensä 109,20 euroa/koulutusaihe.

Laskutamme vasta, kun koulutusaihe on käyty kokonaisuudessaan hyväksytysti loppuun.

Hakeutuminen
Hakuaika: 02.01.2020—31.12.2020

Tutustu koulutuksiin tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa:  https://kuljettajaopetus.fi/takk

Lisätiedot

Valvomon aukioloajat:

Ma 14.00-22.00
Ti-To 8.00-22.00
Pe-La 8.00-16.00

Valvomossa koulutustasi valvoo ja tukee ammattipätevyyskouluttaja. Valvomo auttaa sinua koulutuksen suorituksen aikana olevissa ongelmissa ja kysymyksissä liittyen koulutuksen sisältöön. Valvomoon saat chat-yhteyden koko koulutuksen ajan. 

Verkkokoulutuksen tekninen tuki tarjoaa apua, mikäli sinulla on ongelmia koulutukseen ilmoittautumisessa, kirjautumisessa tai verkkokoulutuksen aloittamisessa. Teknisen tuen numero 020 735 2090 on avoinna arkipäivisin klo 08:00 - 15:30.