Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto -opinnoissa opiskelija hankkii valmiudet työnjohtotason tehtäviin ja omien esimiestaitojensa ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Hän hallitsee monipuoliset esimiestehtävät ja toimii esimerkiksi esimiehenä, vuoropäällikkönä tai yksikön päällikkönä.

Mara-alan esimiehen erikoisammattitutkinnon opinnot sopivat majoitus- ja ravitsemisalalla työskenteleville ammattilaisille, joilla on ammattialan peruskoulutus ja useamman vuoden työkokemus sekä alan työpaikka. Opiskelijavalintaan vaikuttaa aikaisempi alan työ- ja esimiestyökokemus. Lisäksi edellytetään soveltuvuutta esimiestehtäviin ja mahdollisuutta työskennellä tutkinnon perusteiden mukaisissa esimiestehtävissä koulutuksen aikana.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon sisältö

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnossa suoritetaan neljä tutkinnon osaa.

Pakolliset osat

  • Päivittäisten toimintojen ohjaaminen 50 osp
  • Esimiehenä toimiminen 60 osp
  • Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen 40 osp

Valinnaiset osat, joita suoritetaan vähintään 30 osp

  • Työpaikkaohjaajana ja arvioijana toimiminen 30 osp
  • Kehittämisprojektin toteuttaminen 30 osp
  • Monimuotoisen työyhteisön johtaminen 20 osp
  • Tutkinnon osa muusta ammattitutkinnosta tai muusta erikoisammattitutkinnosta 10-30 osp

Katso lisätiedot majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon ePerusteista

Nimi Ala Tyyppi Ajankohta
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (Oppisopimus) Matkailu- ja ravitsemisala Tutkintokoulutus;Oppisopimuskoulutus Joustava aloitus

Esimiestehtäviin Majoitus- ja ravitsemisalalle!

Paikka

Tampereen valtatie 15, 33100 Tampere

Hinta

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakeutuminen
Hakuaika: 01.10.2019—31.12.2020

Koulutukseen on jatkuva haku ja voit aloittaa koulutuksen joustavasti kuukausittain.

Hakulomakkeeseen
Toteutus

Koulutuksen eteneminen ja koulutusaika räätälöityy jokaisen henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti alla olevan tutkintorakenteen perusteella.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina, lähiopetusta on 1–3 iltapäivää (klo 12.00–16.00) kuukaudessa. Lisäksi opintoihin kuuluu ohjattua verkko- ja etäopiskelua sekä omaan työhön liittyviä kehittämistehtäviä. Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito tutkintotilaisuuksissa työpaikoilla. Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan, jolloin koulutusaika vaihtelee. Koulutuksen kokonaiskesto keskimääriin on noin 1,5 vuotta.

Lisätiedot

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!
TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

  • Koulutuksen sisällöstä: koulutussuunnittelija Tapio Määttänen, puh. 044 7906 384
  • Oppisopimukseen liittyvät asiat: Maiju Aro, puh. 044 7906 348
  • Sihteeri Helena Nikkilä, puh. 044 7906 405

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi.