InDesign on yleisimmin käytetty painettavien ja digitaalisten julkaisujen taitto-ohjelma, joka sisältyy Adoben CS/CC -ohjelmapakettiin. Sen hallinta on välttämätöntä kaikille, jotka haluavat tehdä ammattimaisia painotuotteita kirjapainossa joko perinteisillä tai digitaalisilla painomenetelmillä painettavaksi.

Sisältö
  • Julkaisun asetukset
  • InDesignin työkalut
  • Ohjauspaneeli
  • Mastersivut eli sivupohjat
  • Kuvien sijoittaminen taittoon
  • Tekstin sijoittaminen taittoon
  • Merkki- ja kappaletyylit
Ajankohta

04.05.2020

Kesto

klo. 9:00 - 15:30

Paikka

Valtatien kampus, Tampereen valtatie 15, 33100 Tampere

Hinta
Osallistumismaksu: 180 €

Osallistumismaksu 180,00€ (sis. alv 24%)

(veroton hinta 145,16 € + alv 24 %).

Hakeutuminen
Hakuaika: 01.01.2020—27.04.2020

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot; tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat oppilaitoksen opiskelijahallintojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa.

Osallistumismaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Kuitin maksusta saa erikseen pyydettäessä sihteeriltä. Muita maksuvaihtoehtoja voit tiedustella sähköpostitse sihteeriltä.

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa.

Hakulomakkeeseen

Lisätiedot

Kouluttaja Ari Lepola, puh. 044 7906 430
Lisätiedot ilmoittautumisesta ja verkkomaksamisesta
Sihteeri Susanna Palomäki, puh. 044 7906 222

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi

Peruutusehto

Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä 14 päivää ennen kurssin alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista hyvitämme 50 % kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan kurssipäivänä, emme hyvitä maksua.
Mikäli kurssi peruuntuu tai keskeytyy oppilaitoksesta aiheutuvasta syystä, palautetaan kaikki maksut täysimääräisinä. Oppilaitos ei vastaa peruutuksista mahdollisesti aiheutuvista muista osallistujan lisäkuluista. Kurssin peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä.