Hätäensiapukurssi on suunnattu kaikille, jotka tarvitsevat työssään ensiaputaitoja tai kokevat muuten tarvitsevansa tietotaitoa ensiavusta. Kurssilta saa Hätäensiapukortin, joka on voimassa 3 vuotta.

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka tarvitsevat työssään ensiaputaitoja tai kokevat muuten tarvitsevansa tietotaitoa ensiavusta. Kuljetusalan ammattipätevyyttä suorittavat saavat päivästä yhden ammattipätevyysmerkinnän.

Hätäensiapupäivän käymällä voit myös päivittää jo voimassa olevan EA1- tai EA2-korttisi.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Nimi Ala Tyyppi Ajankohta
Hätäensiapu Kuljetus ja logistiikka 10.01.2020

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka tarvitsevat työssään ensiaputaitoja tai kokevat muuten tarvitsevansa tietotaitoa ensiavusta.

Tästä päivästä on mahdollista saada yksi ammattipätevyysmerkintä. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.

Sinun ei välttämättä tarvitse tulla suorittamaan ammattipätevyyspäiviä vaan koulutus on tarkoitettu kaikille ensiaputaitoja tarvitseville.

Työnantajalle korvausta ensiapukurssista
Työnantajalla on työturvallisuuslain perusteella velvollisuus huolehtia ensiavun järjestämisestä työpaikalla. Kela korvaa työnantajalle/yrittäjälle sairausvakuutuslain perusteella ensiapuvalmiuden ylläpidosta aiheutuneet tarpeelliset ja kohtuulliset kustannukset. Tällaisia kustannuksia ovat mm. työnantajan palveluksessa oleville työntekijöille järjestetyn ensiapukoulutuksen kustannukset.

Edellytyksenä on, että

-organisaatiolla on työterveyshuolto järjestettynä
-todetut tarpeet on kirjattu toimintasuunnitelmaan
-ensiapukouluttajalla on ensiavun ja terveystiedon kouluttajakoulutus (ETK) - TAKKin ensiapukouluttajilla on!

Korvaus on enimmillään 60 %, kuitenkin vuotuisen enimmäismäärän puitteissa ja Kelan tekemän päätöksen mukaan. Lisää tietoa korvausten hakemiseen voit kysyä Kelalta.

Työnantajat hakevat korvausta 6 kk:n kuluessa tilikauden päättymisestä. Yrittäjät hakevat korvauksen 6 kk:n kuluessa laskun maksusta.

 

Tavoite

Kurssilta saa Hätäensiapukortin, joka on voimassa 3v. Hätäensiapupäivän käymällä voit päivittää voimassa olevan EA1- tai EA2-korttisi.  Päivityksen voi tehdä vain kerran.

Kesto

Klo 8.00 -15.00

Paikka

Nirvan kampus, Kurssikeskuksenkatu 11, 33820 Tampere

Hinta

124 € (hintaan sisältyy alv 24%). Hinta sisältää ateriapaketin (aamukahvi+sämpylä ja linjastolounas). Lisäksi tulee mahdollinen ammattipätevyysmaksu 10 euroa (arvonlisäveroton viranomaismaksu).

Mikäli ette halua ateriapakettia, ilmoitattehan siitä mahdollisimman pian ilmoittautumisesi jälkeen, sähköpostitse alla olevalle sihteerille. Tällöin hinta on 107 € (hintaan sisältyy alv 24%) + 10€ mahdollinen ammattipätevyysmaksu (arvonlisäveroton viranomaismaksu). Jos erillistä ilmoitusta ei tehdä, tilataan ateriapaketti automaattisesti.

Mikäli yritys maksaa koulutuksenne toivomme, että jätätte hakemukselle yrityksen Y-tunnuksen sekä verkkolaskuosoitetiedot, jos ne ovat käytössä.

Hakeutuminen
Hakuaika: 03.12.2019—08.01.2020

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään täydelliset henkilötiedot; tiedot annetaan suojatussa yhteydessä ja ne tallentuvat oppilaitoksen opiskelijahallintojärjestelmään. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käyttämisestä tietosuojaselosteessa. Mikäli ilmoittautumista ei pysty tekemään, on koulutus täynnä.

Kutsu koulutukseen toimitetaan sähköpostitse maanantaina 7.1.2020.

Ammattipätevyyden tarvetta kysytään vasta koulutuspäivän aamuna, joten sitä tietoa ei tarvitse etukäteen ilmoittaa.


Hakulomakkeeseen
Lisätiedot

Sihteeri Sirpa Asikainen, p. 044 7906 232
Kouluttaja Tuulikki Sallinen, p. 044 7906 244

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@takk.fi

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuspäivänä, veloitamme koko hinnan.
Mikäli koulutus peruuntuu tai keskeytyy oppilaitoksesta aiheutuvasta syystä, palautetaan kaikki maksut täysimääräisinä. Oppilaitos ei vastaa peruutuksista mahdollisesti aiheutuvista muista osallistujan lisäkuluista. Koulutuksen peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä.