Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto -opinnoissa opiskelija hankkii valmiudet työnjohtotason tehtäviin ja omien esimiestaitojensa ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Hän hallitsee monipuoliset esimiestehtävät ja toimii esimerkiksi esimiehenä, vuoropäällikkönä tai yksikön päällikkönä.
Mara-alan esimiehen erikoisammattitutkinnon opinnot sopivat majoitus- ja ravitsemisalalla työskenteleville ammattilaisille, joilla on ammattialan peruskoulutus ja useamman vuoden työkokemus sekä alan työpaikka. Opiskelijavalintaan vaikuttaa aikaisempi alan työ- ja esimiestyökokemus. Lisäksi edellytetään soveltuvuutta esimiestehtäviin ja mahdollisuutta työskennellä tutkinnon perusteiden mukaisissa esimiestehtävissä koulutuksen aikana.
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon sisältö
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnossa varten suoritetaan neljä tutkinnon osaa.
Pakolliset osat
- Päivittäisten toimintojen ohjaaminen
- Esimiehenä toimiminen
- Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen.
Valinnaiset osat, joista valitaan yksi
- Työpaikkaohjaajana ja arvioijana toimiminen
- Kehittämisprojektin toteuttaminen
- Monimuotoisen työyhteisön johtaminen
- Tutkinnon osa ammattitutkinnosta tai jostakin toisesta erikoisammattitutkinnosta.
Katso lisätiedot majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon ePerusteista
Nimi
|
Ala
|
Tyyppi
|
Ajankohta
|
Lisätiedot |
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (Oppisopimus) | Matkailu- ja ravitsemisala | Oppisopimuskoulutus;Tutkintoon valmistava | Joustava aloitus |
![]() |
Esimiestehtäviin! Tavoite
Tavoitteena on saada valmiudet työnjohtotason tehtäviin ja omien esimiestaitojen kehittämiseen. Lisäksi tavoitteena on majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinnon suorittaminen. Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu majoitus- ja ravitsemisalalla työskenteleville ammattilaisille, joilla on ammattialan peruskoulutus ja useamman vuoden työkokemus sekä ammattialan työpaikka. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta esimiestehtäviin ja mahdollisuutta työskennellä tutkinnon perusteiden Paikka
Tampereen valtatie 15, 33100 Tampere Hinta
Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta. Hakeutuminen
Hakuaika: 01.02.2019—13.12.2019 Koulutukseen on jatkuva haku ja voit aloittaa koulutuksen joustavasti kuukausittain. Toteutus
Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina, lähiopetusta on 1–3 iltapäivää (klo 12.00–16.00) kuukaudessa. Lisäksi opintoihin kuuluu ohjattua verkko- ja etäopiskelua sekä omaan työhön liittyviä kehittämistehtäviä. Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito tutkintotilaisuuksissa työpaikoilla. Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan, jolloin koulutusaika vaihtelee. Koulutuksen kokonaiskesto keskimääriin on noin 1,5 vuotta. Sisältö
Koulutuksen eteneminen ja koulutusaika räätälöityy jokaisen henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti alla olevan tutkintorakenteen perusteella.
Valinnaiset osat (valittava yksi)
Lisätiedot
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi. |
||||
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (Oppisopimus) | Matkailu- ja ravitsemisala | Tutkintoon valmistava;Oppisopimuskoulutus | Joustava aloitus |
![]() |
Esimiestehtäviin! Tavoite
Tavoitteena on saada valmiudet työnjohtotason tehtäviin ja omien esimiestaitojen kehittämiseen. Lisäksi tavoitteena on majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinnon suorittaminen. Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu majoitus- ja ravitsemisalalla työskenteleville ammattilaisille, joilla on ammattialan peruskoulutus ja useamman vuoden työkokemus sekä ammattialan työpaikka. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta esimiestehtäviin ja mahdollisuutta työskennellä tutkinnon perusteiden Paikka
Tampereen valtatie 15, 33100 Tampere Hinta
Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta. Hakeutuminen
Hakuaika: 01.10.2019—15.12.2020 Koulutukseen on jatkuva haku ja voit aloittaa koulutuksen joustavasti kuukausittain. Toteutus
Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina, lähiopetusta on 1–3 iltapäivää (klo 12.00–16.00) kuukaudessa. Lisäksi opintoihin kuuluu ohjattua verkko- ja etäopiskelua sekä omaan työhön liittyviä kehittämistehtäviä. Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito tutkintotilaisuuksissa työpaikoilla. Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan, jolloin koulutusaika vaihtelee. Koulutuksen kokonaiskesto keskimääriin on noin 1,5 vuotta. Sisältö
Koulutuksen eteneminen ja koulutusaika räätälöityy jokaisen henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti alla olevan tutkintorakenteen perusteella.
Valinnaiset osat (valittava yksi)
Lisätiedot
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@takk.fi. |
Lisätiedot
Järvilahti Eija
koulutuspäällikkö
Puh. +358 44 7906 305
eija.jarvilahti@takk.fi
Lisätiedot
Määttänen Tapio
kouluttaja/koulutussuunnittelija
Puh. +358 44 7906 384
tapio.maattanen@takk.fi
Lisätiedot
Järvilahti Eija
koulutuspäällikkö
Puh. +358 44 7906 305
eija.jarvilahti@takk.fi
Lisätiedot
Määttänen Tapio
kouluttaja/koulutussuunnittelija
Puh. +358 44 7906 384
tapio.maattanen@takk.fi
Tilaa koulutusvahti
Voit tilata sähköpostiisi ilmoituksen, kun seuraava koulutus julkaistaan.