Uutiset

TAKKin koronatiedote 25.11.2020

Uutiset
Olemme täydentäneet koronaohjeistuksia vahvoilla suosituksilla TAKKin opiskelijoille ja TAKKin tiloissa asioiville.

TAKKissa aiemmin syksyllä annettujen turvallisuusohjeiden lisäksi noudatettavaksi seuraavat toimintaohjeet.

1. Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suosituksesta annetaan vahva maskisuositus 26.11.2020 alkaen kaikille sekä henkilökunnalle että opiskelijoille. Kummallakin kampuksella, työpaikoilla käydessä ja henkilökunnalle julkisessa liikenteessä, käytetään kasvomaskia – ylipäänsä kaikissa kohtaamisissa.

TAKK jakaa sekä henkilökunnalle että lähiopetuksessa oleville opiskelijoille neljä (4) kertakäyttö-maskia / päivä. Tämä jako-ohje vuoden 2020 loppuun saakka. Kouluttajat jakavat maskit opiskelijoilleen päivittäin. Maskit on jaettava hyvää hygieniaa noudattaen. Maskien käyttö on syytä kerrata kirjoitetuista ohjeista ja videolta sivustolta www.thl.fi.

3. Luokkaopetus järjestetään niin, että pidetään turvavälit ja käytetään kasvomaskeja. Suositaan etä- ja hybridiopetusta niin paljon kuin mahdollista.

4. Vapaamuotoisia juhlia, esim. päätöstilaisuuksia voidaan järjestää ainoastaan niin, että enintään 10 henkilöä on läsnä. Isommille ryhmille järjestetään juhlatkin etänä.

5. Opiskelijoiden kunto- ja liikuntasalin vapaa-ajankäyttö menee tauolle vuoden loppuun saakka.

6. Näitä ohjeita muokataan mikäli tilanne edellyttää. Toiminnalla pyritään estämään koronatilanteen kehittyminen leviämisvaiheeseen.

Tällä ohjeistuksella täydennetään ja tarkennetaan 2.10.2020 annettua tiedotetta, joka on muilta kuin tässä mainituilta osin edelleen voimassa.